NIEUWS

05-01-2019

Het nieuwe fok seizoen is begonnen, en wij hebben er zin in. Met de grootste zorg worden onze konijntjes uitgezocht op gezondheid, karakter, bouw en beharing, en wij hopen op deze manier het ras te verbeteren. Dit zal zich dan uiten op de shows.
Onze konijntjes krijgen max, 2 x per jaar een nestje.
Konijntjes die wij niet aanhouden mogen dan verhuizen. Konijntjes die wij niet aanhouden zullen dan ook te koop worden aangeboden.
Onze konijntjes krijgen de beste zorg, en het beste gevarieerde voer, zodat de baby's en volwassen dieren altijd in top conditie zijn.
Onze konijntjes hebben veel ruimte en mogen om de buurt in de ren (dit geldt voor rammen). De voedsterts zitten in groepen in de grote rennen.


15-01-2019

Wat er zoal gebeurt is in de afgelopen jaren en weken in ons stalletje. Een paar maanden geleden zijn er een aantal dieren naar Hongarije verhuisd. Inmiddels heeft de fokker in Hongarije ook hele mooie oranje baby's liggen. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de kleintjes. Afgelopen week zijn 5 Teddy dwergjes van mij, en 4 van Nadine op het vliegtuig gezet naar Israël. Dit was nog wel een hele onderneming aangezien de konijntjes eerst een checkup hebben gekregen. Gelukkig was alles goed, en konden de gezondheidsverklaring uit gegeven worden. Alle konijntjes zijn dan ook gezond en wel aangekomen in Israël. Nadine dank je wel voor de bemiddeling. In de afgelopen jaar zijn er ook mooie prijzen gewonnen door een aantal fokkers in het buitenland.
Wij zijn dan ook trots op Irene Garcia Nuñez voor het showen van Cantik en Antero.
Ook Carmen Lucía Alonso voor het showen van Sacarino.
Emma De Goya NeiraEmma voor het showen van Dimas.
Nu op naar het nieuwe fok seizoen.
We hopen op nog meer verbetering in bouw en type zodat wij onze dieren hier ook op hows kunnen aanbieden.
Maar het allebelangrijkste is de gezondheid en karaktertjes van de dieren.
Wij beleven dan ook heel plezier aan deze leuke hobby.
Wij hebben er zin in😁


01-09-2018

Het show seizoen is weer begonnen en wat was het een gezellige dag.
Ik ben dan ook dik tevreden over de behaalde punten met onze Oranje teddy dwergjes. Natuurlijk moet er nog veel gesleuteld worden aan haarstruktuur, de bouw is in iedergeval ZG, en F. De kleur mag nog wel iets intenser, maar doordat de teddy een lange beharing heeft, heb je altijd te maken met de verdunning factor.
Al met al dik te vreden.
Op naar volgende show, heb er zin in.


22-08-2018

Vandaag zijn de laatste konijntjes ingeent met Fillavac K+C. De eerste ronde was 12 juli.


10-08-2018

Weer terug van een heerlijke vakantie in Kroatië. En wat was het afzien met de hitte in Nederland. Wij maakten ons dan ook grote zorgen betreft de konijntjes en onze honden.
Helaas hebben 2 kleintjes het niet overleefd, maar de rest maakt het super goed. Gelukkig hadden wij zoals andere jaren, hele fijne oppassers voor onze dieren. Erik en Jan, heel erg bedankt weer voor alle goede zorgen..

Voor onze vakantie hebben wij na selectie een aantal volwassen dieren toch te laten verhuizen, zowel voor de knuffel als voor de fok. Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel plezier met hen.
Nu op naar de jong dieren keuringen. En kijken of ons fok seizoen goed is verlopen..


09-12-2017


Het was een mooi jaar. Veel konijntjes zijn naar show geweest, zowel door mij zelf als door andere fokkers.
Allemaal hebben ze mooie punten behaald. Iedereen heel erg bedankt voor het showen van mijn konijntjes.15-07-2017

Vandaag zijn alle konijntjes weer ingeent voor RHD1/2 met Fillavac KC+V.
In de zomer maanden zullen wij de kleintjes vanaf 4 weken ook enten. Wel moeten ze nog geboosd worden op 10 weken.
Wij zijn aan het nadenken of wij dit ook standaard gaan doen.


12-06-2017


Gisteren avond laat terug gekomen van een heerlijke vakantie op Corfu.
Eerst maar contact op genomen met onze kinderen dat wij weer veilig geland zijn in nederland. Die zijn natuurlijk wel nieuwgierig wat je meebrengt voor hen.
En oh wat duurt het dan nog lang voor dat je thuis bent om alle diertjes te bekijken en knuffelen. Toch altijd weer spannend of alles weer goed is gegaan. En natuurlijk was dat ook zo. Heerlijk thuis komen wanneer alles schoon en goed verzorgd is.

Jan en Erik dank jullie wel voor alle goede zorgen.
En natuurlijk ook Erik's dochter Danique voor het knuffelen en spelen met de kleintjes.

02-06-2017


Tras un gran fin de semana en Madrid quiero compartir lo feliz que me siento con los resultados, Sacarino de Yarmidasplace quedo mejor de raza y segundo (R) y tercer best in show en junior. Muchas gracias Stella van den Burg
Na een geweldig weekend in madrid wil ik graag delen hoe blij ik ben met de resultaten, sacharine van yarmidasplace blijft het beste van ras en tweede (r) en derde beste in show. Dank je Stella van den Burg ❤️

Toch geweldig dat een konijntje uit mijn stalletje 2 en 3 is geworden op een show in Madrid. Dank je wel Lucia dat je hem uitgebracht hebt op de show.

7-05-2017

Afgelopen woensdag zijn er een aantal dieren verhuisd naar Spanje en Frankrijk. Zij werden opgehaald door Lucia uit Spanje en was zo lief om ook voor andere fokkers de dieren mee te nemen. Lucia heel erg bedankt voor het ophalen van onze konijntjes, het was een hele rit met de auto, maar alle konijntjes zijn door de goede zorgen van jou veilig aangekomen. Wij wensen de fokker in Frankrijk en de fokkers in Spanje heel veel plezier met hun konijntjes.
31-01-2017

Het is al een tijdje geleden dat ik deze nieuws pagina heb upgeload. Inmiddels zijn er veel volwassen diertjes verhuisd maar er zijn ook een aantal nieuwe diertjes mijn stalletje komen versterken. Deze komen binnen kort op de site.
Ook zijn er nieuwe babys geboren. Zodra ze oud genoeg zijn, komen ze ook op de te koop pagina.


17-09-2016

Na een heerlijke vakantie weer thuis in Enschede. Natuurlijk direkt de konijntjes en hondjes begroet. Wat waren ze blij weer ons te zien. De oppassers hebben het weer uitstekend gedaan. Jan en Erik bedankt voor alle goede zorgen.

Gelijker tijd was het ook een drukke bedoening. Spanje Polen en Sevtzan uit Belgie zijn gisteren hier naar toe gekomen om konijntjes te brengen maar ook om op te halen. Er stonden wel 30 dozen in de woonkamer.
Een hele gebeurtenis en hectisch maar super gezellig.
Sylwia en Izabella erg leuk om jullie te leren kennen. Sevtzan was weer gezellig bijkletsen. Doen we nogmaals over....

En omdat het toch al een druk weekeinde is geworden, dan ook maar direkt alle nieuwkomers en baby's op de site gezet.
Bij TE KOOP staan de foto's van de kleintjes die nog vrij zijn.
br>

10-08-2016


Vandaag is de dierenarts uit Staphorst geweest om alles hier te enten voor RHD1 en RHD2 met het vaccin Fillavac. Alleen de aller jongsten zijn geent met Novarvilap, omdat de ouder dieren al geent waren voor RHD1.


27-07-2016

Inmiddels zijn er heel wat konijntjes naar een nieuw huisje gegaan, wij wensen iedereen heel veel knuffelplezier.
Na een korte zomerstop, zijn er inmiddels nieuwe nestjes geboren. Deze zullen binnen kort op de site komen.
De vakantie is begonnen, en hier bij Yarmidasplace zijn er weer een aantal vakantie opvangertjes. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie.
Intussen hebben de konijntjes ook vakantie en er wordt goed voor ze gezorgd.


17-04-2016

Heerlijk dagje... vandaag op naar Houten, daar hebben wij alle konijntjes afgeleverd voor Zweden, die per diertransport een hele trip gaan maken.
Daarna heerlijk even bij gekletst met Arina een collega fokker. Al met al een geslaagde dag.


10-02-2016

Vandaag zijn er 6 konijntjes verhuisd naar: Chile,Argentina, Venuzuela, Bolivia, La Guaira en Caracas. Vandaag zijn ze in Nederland via een aantal stalletjes gegaan. Vrijdag via Belgie en dan per vliegtuig weer terug naar huis. Nauzet en helpende handjes heel veel fok plezier met jullie nieuwe konijntjes.


18-9-2015

Vandaag de eerste groep konijntjes vertrokken naar Spanje. Wij wensen de fokkers daar heel veel fokplezier en mooie babys. Morgen gaat de tweede groep.


03-07-2015

Kreeg toch wel een heel lief berichtje binnen.
Hoi Stella
Hierbij een update over Elsa en Simba. Sinds vandaag zitten ze samen in de villa. Na een aantal keren kennismaken en vanmiddag uitgebreid op neutraal gebied in een badje in de tuin, durfden we het vanavond aan. Simba maakt al vrolijke binkies door het hok, ze eten samen, liggen samen en af en toe wordt er ook nog gewassen. We hebben de goede keus gemaakt! En wat is Elsa een schatje! Houd enorm van aandacht (zoekt net als Simba ook de kinderen op als ze bij het hok zitten), komt heerlijk bij je zitten en vind het leuk om op onderzoek uit te gaan. Inmiddels is ze helemaal vrienden met de bank waar ze flink op kan sprinten ♡♡ We hopen nog heel lang van deze lieve dame (en dit lieve koppel uiteraard) te mogen genieten! Groetjes bernie en Froukje


03-07-2015

Vanmorgen deze twee foto's binnen gekregen. Dit is kleine Bailey, een heel mooi klein konijntje. Hij woont sinds deze week bij Linda en doet het super goed ondanks de warmte......Nu nog leren zijn nieuwe brokjes te eten.....


13-02-2015

Nieuwe nestjes staan op de site ZIE TE KOOP.....


13-02-2015

Nieuwe nestjes staan op de site ZIE TE KOOP.....

Vandaag zoveel mogelijk de site bijgewerkt en bijna alle nieuwe nestjes staan erop.
Eindelijk weer internet. Na een lange storing plus een conflict tussen Tele2 en KPN hebben wij na 3 weken wachten weer internet, televisie en telefoon. Wat ben je dan onthand als je geen internet hebt.. alles gaat tegenwoordig via internet. Ik snap daarom ook niet dat klanten de dupe zijn en zo lang moet wachten bij een storing. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd terwijl in huis de storing niet zit maar in een verdeelkast in onze straat.
Providers bedankt voor jullie goede service.


11-11-2014

Nieuwe nestjes staan op de site ZIE TE KOOP.....


09-11-2014


Van het weekeinde op show geweest met de konijntjes
. Beide witte dieren met blauwe oogjes.
Hun rapportje:92.5 punten
ZG bouw en type ZG benen
Beharing moet nog steviger en rechter
ZG Lengte en kopbeharing
ZG Kleur
ZG oren 6 cm.
Ben tevreden.... maar is nog veel werk aan de winkel. Keurmeesters willen echt een strakke beharing zien zoals bij de vosdwerg.

Dan de oranje dieren.92.5 punten
Daar heb ik ook 2 dieren van ingestuurd.
ZG type en bouw voor leeftijd (zijn van de 6e maand)
ZG benen en stelling
ZG struktuur, waren al vrij recht en dik van struktuur maar moet nog dichter.
ZG lengte
ZG kop oren 6 cm
En dan ja de kleur nog iets te veel tikking, buikkleur moet dieper
Ook hier ben ik niet ontevreden over...


-20-09-2014

Vandaag een grote dag alle 8 teddy dwergjes die gereserveerd zijn door Irene zijn verhuisd naar Spanje.
Irene heel veel fokplezier met deze konijntjes en dat ze bij jou voor mooie nageslachten zorgen..

.
.

.
.


<

18-09-2014

Vandaag is Sandra Manter uit Duitlsland haar klene meisje op komen halen..Na een lange rit met de auto toch nog gelukt....was super gezellig en nog een hele tijd samen onze mooie hobby gedeeld....Ook heeft ze nog een oranje rammetje meegenomen. Heel veel plezier en hoop dat ze voor mooie nageslachten zorgen.


-14-09-2014

Vandaag naar Belgie gereden daar hadden wij in Lommel een beardie dag.. heerlijk weer en met zo'n beetje 25 bearded collies gewandeld in het prachtige gebied de Lommelse sahara.
Tevens hebben wij daar met Sevtzan afgesproken om haar teddy dwergjes die zij bij mij gereserveerd heeft te overhandigen Heel veel fokplezier en hoop dat ze bij jouw voor mooie nageslachten zullen zorgen.
Sevtzan heeft voor mij een heel mooi NHD voedstertje meegenomen uit Belgie... super bedankt.


03-08-2014

Van het weekeinde terug gekomen na een heerlijke vakantie in Kroatie.
Jammer dat het weer daar niet zo meespeelde, veel regen en bewolking gehad. Maar wel erg leuk om alle kennisen weer terug te zien. Chanel en Lizzy 2 van onze honden en onze papagaai Quendo zijn mee geweest op vakantie.
Muk, Lara en Girly zijn verzorgd door de Heulkamp in Enschede en alles is goed verlopen. Girly is wel heel erg verwend geweest en zat veel op schoot bij de meedewerkers.
Dan in ons stalletje. Dit jaar hadden wij het geluk dat een medewerkster van de Heulkamp(dierenbescherming) hier mijn stalletje tijdens de vakantie wel wilde verzorgen. Alles is prima verlopen en er zijn gelukkig geen gekke dingen gebeurt in mijn stalletje. Hokken waren goed schoon en de diertjes zaten er allen goed bij.... Wat hebben wij ze gemist... vooral om dat het hier in Nederland erg warm is geweest.. Om je heen hoorde je toch wel dat er konijntjes door de hitte zijn bezweken..Nou daar hoefde wij ons gelukkig geen zorgen over te maken. Echt top!! Anouk super bedankt voor alle goede zorgen.

Inmiddels zijn er ook teddy nestjes geboren en er zijn nog enkele konijntjes te koop.. Zie voor meer informatie op de TE KOOP pagina..

Ook ben ik super trots.. na jaren gewerkt te hebben aan de ORANJE teddys zijn de eerste echte oranjes dan nu geboren.... super trots.....


15-04-2014

Vandaag alle dieren op de foto gezet en op de site. Dit zijn de diertjes die hier blijven. Ook is de tatoeeérder vandaag geweest en alle diertjes hebben weer een nummer in hun oortjes.....

Er zijn inmiddels verschillende nieuwe nestjes geboren. Een aantal nestjes staan al op de site, maar een aantal ook nog niet... Wij laten altijd de kleintjes lekker met rust tot dat ze uit het nestje komen en hun oogjes en oortjes open zijn..

Nieuwe nestjes staan inmiddels op de site.


13-01-2014

Na een drukke periode zijn hier een aantal dingen gebeurt. Veel volwassen diertjes zijn inmiddels verhuisd naar Spanje , Duitsland Belgie.
Ook is een nieuw rammetje hier komen wonen Hutch. Danke Andrea..... ik hoop op mooie baby's van hem.
Ook zijn er de afgelopen tijd veel baby's verhuisd naar hun nieuwe baasjes... wij wensen iedereen heel veel knuffel plezier met hun nieuwe huisgenootjes.


01-11-2013

Naar een lange stop eindelijk weer online. Inmiddels is hier veel gebeurt. Aantal konijntjes zijn verhuist en een aantal konijntjes zijn in mijn stalletje geboren die hier blijven. Inmiddels zijn er ook een aantal nieuwe nestjes geboren waarvan wij er nu 2 online hebben geplaatst. Kijk maar even bij de TE KOOP pagina.28-04-2013

Gisteren zijn Sietske en Lowie bij ons geweest en het was lekker gezellig. Veel over de konijnjes gesproken hoe wij het ras kunnen verbeteren en welke lijnen wij moeten volgen.
Zij hebben Mereh, Jinnga, Sandro, Kai, kleintje uit nestje van Cereh en Gengi meegenomen. Hoop dat ze bij hun ook voor mooie oranje konijntjes gaan zorgen.


15-03-2013

Deze week een drukke week gehad. Bijna alle konijntjes zijn verhuisd. Wij wensen iedereen heel veel knuffelplezier met hun nieuwe huisgenootje.

Dan zijn er vannacht 4 konijntjes verhuisd naar POLEN. Seare,Tweety, Susu en Ron. Wij hopen dat er ook in Polen een mooie lijn teddydwergjes opgezet gaan worden.

Nieuwe foto's zijn gemaakt van het nestje van Cereh x Macan. ZIE TE KOOP...


19-02-2013

Deze week zijn er een aantal konijntjes verhuist naar hun nieuwe baasjes. Daisy, Jasmin, Snuf en Jano. Wij wensen iedereen heel veel knuffel plezier met hun nieuwe huisgenootje.
Dan is er een leuk berichtje binnen gekomen van de fam. van Es. De kinderen van hun hebben lang gediscusieerd over de naam van het konijntje die zij hebben uitgezocht.
En ja wel hoor wij hebben voor het eerst een konijntje met een achternaam. Nico gaat heten en daar komt ie. Pluisje Nico de Stamper. Zo leuk....


20-01-2013

Vandaag nieuwe foto's gemaakt van alle kleintjes. Staan bij kopje TE KOOPL Teun zal voorlopig in mijn stalletje blijven hij heeft een hele mooie stelling en een super bouw.. ik hoop dat ik op deze manier verder kan komen.
Tem-tem blijft voorlopig ook nog wil eerst even kijken wie van beiden het beste is.
Dan is Tin-Tin een broertje van Teun nog vrij. Hij mag per direkt verhuizen


02-12-2012
Gisteren nieuwe foto's gemaakt van de nestjes van Nydai en Cincin. Staan bij kopje TE KOOP
Van de week ook een leuke update gekregen van Judith. Kleine Bumba Jr. woont bij haar kijk maar eens bij kopje THUIS BIJ.

Dan is er nog een klein nestje geboren van Ny-Li. Een klein voedstertje met een hele mooie bouw. Zij heeft 2 mooie baby's liggen.11-11-2012
Gisteren is Dino ook verhuisd,wij wensen zijn nieuwe familie heel veel knuffelplezier met hem.
Inmiddels zijn er ook nieuwe nestjes geboren. Kijk even onder kopje NESTJES.

31-10-2012
Afgelopen week zijn bijna alle kleine baby teddy's verhuist. Alleen kleine Dino is nog niet zo ver hij gaat eind volgende week naar zijn nieuwe baasje. Wij wensen iedereen heel veel knuffelplezier met hun nieuwe huisgenootje. Ook is er een teddy dwergje naar een fokker verhuist. Wij hopen dat zij jouw mooie gezonde baby's gaat brengen.

Inmiddels ook de eerste foto's geplaatst bij kopje TE KOOP van het nestje van Jingga.

Dan is er een nieuw nestje geboren Santa heeft haar eerste nestje geworpen. 3 witte kleintjes liggen in haar nestje. 2 rammetjes en 1 voedstertje. Waarschijnlijk zal er een ram en voedster hier blijven. 1 Rammetje is hier straks van te koop.


14-10-2012
Vandaag nieuwe foto's gemaakt van alle baby's. Wat gaat de tijd toch snel.... de baby's zijn nu alweer bijna 5 weekjes oud. Allen doen het super....
Ook staat er een nieuw nestje bij de Pagina NESTJES..... Jingga is bevallen van een 2 ling vader is onze kleine Jajan. Hij geeft hele mooie baby's maar ook nog eens de mooie rode/oranje kleur door.
Magnifique heeft ook een nieuw huisje gevonden. Omdat kleine Puck is overleden hebben ze gekozen om Magnifique een liefde vol huisje te geven. Magnifique heel veel knuffel plezier en ik hoop dat je hier heel oud mag worden.......


30-09-2012
Vandaag de eerste individuele foto's gemaakt van alle kleintjes. De kleintjes staan allen bij kopje TE KOOP.


30-09-2012
Vandaag bereikte ons het droevige nieuws dat Puck is overleden. Dit kleine konijntje is helaas maar 2 jaar geworden. Wij wensen de familie dan ook veel sterkte met dit verdriet.


29-09-2012
Vandaag zijn er een aantal diertjes naar hun nieuwe eigennaar verhuist. Wij wensen iedereen heel veel plezier met hun nieuwe aanwinst. Dan is Denise <"http://vom-eifelsteig.de.tl/G.ae.stebuch-vom-Eifelsteig.htm"> bij ons geweest en heeft onze Tata meegenomen. Oh wat was het gezellig en we hebben weer veel informatie uitgewisseld. Tata brengt altijd erg mooie babys en zij wil heel graag verder met deze lijn. Ikzelf heb een dochter van haar aangehouden. Denise
Dan heeft Deise mij een heel mooi meisje meegebracht echt een plaatje. Zij komt binnen kort bij kopje Voedstertjes te staan.


25-09-2012
Vanavond naar de Twentsche jongdieren keuring geweest en ben zeer trots. De witte lijnen worden nu steeds beter en ik heb mooie punten behaald. Zie verder onder teddy dwerg voedstertjes.


17-09-2012
NIEUWE VOEDSTERTJES STAAN OP DE SITE.


22-08-2012
Nieuw nestjes zijn geboren
Gelukkige ouders zijn Tanya x Macan 3 baby's, Selamba x Jajan 4 baby's


22-08-2012
Nieuw nestje staat bij TE KOOP.
Nieuw nestje geboren Cereh x Temtem


21-08-2012
Weer terug van vakantie (Kroatie). Zoals velen weten is Kroatie ons tweede thuis. Het was dit jaar dan ook weer bere gezellig en wel heel erg warm. Thuis alles goed gegaan met de diertjes. De drie grote hondjes blijven altijd thuis en Jan heeft altijd weer lol als hij op ze past. Dan Reonita ons konijnen vrouwtje zij past altijd op onze konijntjes als wij met vakantie zijn en ze heeft het weer toppie gedaan. Alles was super schoon en de konijntjes en caafjes maken het allen goedEr zijn inmiddes ook weer een aantal teddy dwergjes verhuist. Wij wensen iedereen heel veel plezier met hun nieuwe huisgenootje.

ER ZIJN WEER NIEUWE NESTJES GEBOREN

.

29-04-2012
Vandaag even nieuwe foto's geplaatst van alle kleintjes.
Ook is het kopje THUIS BIJ bij gewerkt. Het is altijd leuk om foto's te krijgen van de konijntjes, zeker als ze wat ouder zijn. Wij zien de konijntjes altijd tot ong. 8 weekjes. Dus mensen die in het verleden hier een konijntje hebben gekocht.... wij houden ons altijd aanbevolen voor leuke foto's zodat wij de konijntjes ook kunnen zien als ze uitgegroeid zijn.
23-03-2012
Deze week zijn Nydai, Pandai en Diva bevallen.
Nydai heeft 3 baby's vader is onze kleine Champ, Pandai is bevallen van een 4 ling vader is onze mooie Bumba. Diva heeft 3 baby's de vader van dit nestje is ook onze mooie Bumba.
Zo gauw de kleintjes de oogjes open hebben komen ze bij Nieuwe Nestjes te staan.

11-03-2012
Afgelopen week zijn de laatste kleintjes verhuist naar hun nieuwe baasjes uit het nestje van Susu en Pandai. Wij wensen iedereen dan ook heel veel knuffelplezier.
Ook hebben wij vandaag nieuwe foto's geplaatst van alle baby's die hier nog even bij hun mama's moeten blijven. Allen doen het super goed en eten nu ook af en toe van de musli, erg leuk om te zien.
Nieuw nestje staat ook bij TE KOOP, dit zijn de baby's van County x Bumba. Zo gauw de kleintjes de oogjes open hebben komen ze bij Nieuwe Nestjes te staan.


9-02-2012
'Nieuwe foto's geplaast onder kopje NIEUWE NESTJES EN TE KOOP.
Bijna alle teddy dwergjes zijn nu verhuist naar hun nieuwe baasjes. Wij wensen iedereen heel veel knuffel plezier.

Nestjes geboren:
Makanya x Bumba
Jingga x Bumba
Tata x Temtem
Mereh x Prommis


29-01-2012
Championshow
De Teddy Dwerg is van het weekeinde aangeboden in het Wit met Blauwe oogjes op de Championshow voor voorlopige erkenning. Eindelijk was het dan zover en ze zijn nu dus voorlopig erkend voor 2 jaar. Geweldig voor ons als fokker van dit mooie en leuke ras. Eindelijk een stukje erkenning. Er valt nog heel wat aan te sleutelen voor de echte erkenning maar we zijn nu weer een stap in de goede richting.
Ook wij zullen gaan showen met onze mooie konijntjes ik hoop dat dit zal leiden tot meer eenheid en samenwerking van dit mooie ras.


13-01-2012
Ik krijg nog te vaak berichten dat er wat mis gaat met de voedingskeuze, vandaar dat wij de pagina VERZORGING kopje VOEDING hebben aangepast om nogmaals te benadrukken om GEEN GEMENG VOER TE GEVEN. Hier door kunnen de tanden niet goed slijten, ook missen de konijntjes hierdoor gezonde voedingsstoffen en hebben meer kans op overgewicht.

Het is best een lap tekst geworden. Wij hopen niet dat het iemand weerhoud om te lezen ...
Wij hopen op deze manier nog meer extra infomatie te geven. Er zijn zoveel andere fijne extraatjes voor konijntjes!


11-01-2012
Vandaag is ook het kleine meisje van Daylight verhuist naar Oostenrijk
Ik hoop dat ze daar voor mooie baby's gaat zorgen.

Intussen tijd zijn wij bezig met een nieuwe pagina te maken HOE VOED IK MIJN KONIJNTJE OP op deze pagina zal uitleg gegeven worden hoe je het beste een konijntje kan opvoeden.
Ondertussen is Suzanne bezig een curcus te volgen met 2 konijntjes uit onze stal. Bloem en Baley. Ik hoop dat zij mooie foto's stuurd hoe dit in zijn werk gaat.

Dit is wat zij nu trainen;
Wij trainen onderhand een beetje naar aanleiding van haar boek (high five met je konijn heet het)
Vooral Bloem vind het heel leuk om nieuwe dingen te leren! Ik probeer haar nu vooral opvoedkundige dingetjes aan te leren zoals bijvoorbeeld dat als ik ze eten geef Bloem eerst met haar voorpootjes op mijn hand moet rusten voordat ze naar de voetbak mag ( op die manier kan ik rustig de voerbak vullen zonder dat ze mijn hand steeds wegduwt!).
Erg leuk om te horen dat zij zo bezig zijn met hun knuffeltjes.


06-01-2012
Vandaag zijn bijna alle konijntjes verhuist. Alleen het kleine meisje die naar Oosterijk zal verhuizen blijft nog even hier.
Wij wensen iedereen heel veel knuffel plezier met hun nieuwe huisgenootje.


04-01-2012
Er zijn afgelopen weken heel veel kerstfoto's binnen gekomen van mensen die hier een konijntje hebben gekocht. Bij het kopje THUISBIJ staat een aantal leuke foto.
Iedereen heel erg bedankt voor deze mooie foto's. Wij merken dat hun huisgenootje echt bij het gezin past en liefdevol wordt verzorgt. Erg leuk om zo op deze manier op de hoogte gehouden te worden.02-01-2012
Wij wensen alle bezoekers van Yarmidasplace een heel gezond en gelukkig 2012.

Het nieuwe jaar is weer begonnen en de teller van de Kaninchen Club is weer op nul gezet. Dus er mag weer gestemd worden. Vinden jullie mijn site leuk stem dan op de groene banner van de kaninchen club. Nog een keertje klikken en dan is de stem uitgebracht.30-12-2011
De eerste foto's geplaatst van het nestje van Pallani
De kleintjes staan onder kopje TE KOOP


18-12-2011
Vandaag even de site upgeload en de 2 nieuwe voedstertjes geplaatst.
Met alle baby's gaat het super goed en spelen nu lekker met broertjes en zusjes.
Pallani's baby's doen het alle 5 super.. Wanneer de baby's 3 weekjes zijn komen ze individueel op de site te staan
Omdat ik een aantal dochters van Pallani heb aangehouden mag Pallani na het opvoeden van haar nestje verhuizen. Pallani is een super moeder en erg lief en rustig.

Inmiddels zijn er een aantal baby's verhuist wij wensen iedereen heel veel knuffelplezier.09-12-2011
Voor diegene die het leuk vinden om een kijkje te nemen bij een kleindieren show...... DE ONETO IS VANDAAG BEGONNEN ADRES TE ENSCHEDE......

Vandaag zijn de kleintjes van Daylight en Jinnga naar de TE KOOP PAGINA verhuist......... Ook is er nog een klein mooi rammetje te koop hij mag bijna verhuizen.....


08-12-2011
Pallanie is bevallen van maar liefst 5 baby's en dat voor zo'n klein konijntje....06-12-2011
Nieuwe Nestjes staan op de site onder kopje NESTJES.
Nog een rammetje mag gereserveerd worden. Moeder is Suus vader is Temtem.20-11-2011
Gisteren is het laatste konijntje verhuist naar Fam. Vis. Wij wensen hun heel veel knuffelplezier met hun nieuwe huisgenootje.
Dan is er een konijntje verhuist naar Nordhorn, dit konijntje komt bij andere konijntjes, kipjes en katten. Wij weten zeker dat dit konijntje een heel fijn leventje zal krijgen.
Dan wat verdrietiger nieuws het kleine baby'tje van Magnifique heeft het helaas niet gehaald.


19-11-2011
Alle konijntjes zijn deze week verhuist en wij wensen alle mensen heel veel plezier met hun nieuwe huisgenootje. Ik benadruk nogmaals als er vragen zijn over de verzorging van de konijntjes mail of bel.

Bailey en Bloem wonen bij Suzanne en Dez en Suzanne houdt mij altijd op de hoogte hoe het Bloem en Bailey gaat. Suzanne heeft mij een hele leuke mail gestuurd en dit is wat ze heeft geschreven: "Met Bailey en Bloem gaat het hartstikke goed, ze hebben het reuze naar hun zin met zn 2en. In december gaan we met hen naar een basiscursus opvoeding, we hadden erover gehoord op de radio en je kan er meer over lezen op dierentrainer.nl. Het lijkt ons heel leuk want dan leer je hoe je ze goed kan opvoeden (Bloem sloopt heel erg) en je kan ze bijvoorbeeld ook een high five leren. Vooral Bloem vindt dit waarschijnlijk heel leuk want als je tegen haar zegt: kusje! dan gaat ze al op haar achterpoten staan en duwt haar snoetje tegen je mond aan. Zo leuk!

Je hoort nl nog veelste vaak dat konijntjes duffe diertjes zijn waar je niets mee kan doen en alleen in een hokje kan zetten. DIT IS DUS ABSOLUT NIET WAAR.... Konijntjes zijn zeer inteligente diertjes die het erg leuk vinden om van alles te leren.
Suzanne ik ben heel erg benieuwd naar de foto's van Bailey en Bloem wat ze allemaal geleerd hebben. Bedankt dat je mij hiervan op de hoogte wilt blijven houden!!!!!!!!!!

Vandaag foto's gemaakt van het nestje van County en Pandai. De baby's doen het uitstekend alleen het kleine rammetje van Pandai blijft wat achter in groei en is daarom ook nog niet vrijgegeven.
Inmiddels zijn Daylight, Magnifique en Jingga bevallen. Magnique heeft 1 baby'tje en deze wordt opgevoed door Daylight.
26-10-2011
Met alle baby's gaat het uitstekend ze spelen nu in het hok en eten al goed met de pot mee. Voor de opfok van de baby's gebruiken wij een speciale musli die uit gedroogde groente en kruiden bestaat. Dit voer is zeer licht verteerbaar zodat de overgang van moedermelk naar biks gemakkelijk verloopt. Immers de baby darmpjes zijn natuurlijk nog volop in ontwikkeling. Vanaf 6 weekjes beginnen wij er dan langszaam biks door te mengen.

County is inmiddels ook bevallen van Bumba en Pandai is bevallen van Prommis, zogauw de baby's 3 weekjes zijn worden de foto's van de baby's onder kopje NESTJES geplaatst.09-10-2011
De nieuwe groepsfoto's staan bij NIEUWE NESTJES01-10-2011
Makanya is bevallen van een 3 ling vader is Dierdier.30-09-2011
Met alle baby's gaat het uitstekend, ze doen het erg goed en de oogjes beginnen nu langzamerhand open te gaan....
De 3 moedertjes zijn zeer zorgzaam en de kleintjes liggen dan ook lekker met een ronde volgegeten buikjes lekker in hun warme nestje.
Zo gauw het kan maken we foto's van de nieuwe nestjes maar tot die tijd laten wij de kleintjes altijd lekker met rust22-09-2011
Vandaag is Mula bevallen vader is onze Bumba20-09-2011
Vandaag is Mereh bevallen vader is onze Prommis19-09-2011
Vandaag is Diva bevallen van een tweeling, vader is onze lieve Balou13-09-2011
Eindelijk weer internet verbinding. Wij zijn druk bezig met het opknappen en verbouwen van ons huis. Vandaar dat ook het internet niet deed. Maar gelukkig nu alles weer in orde.
Inmiddels zijn alle teddy dwergjes verhuist. 1 mannetje gaat zaterdag nog verhuizen naar zijn nieuwe baasje. Wij wensen dan ook iedereen heel veel plezier met hun nieuwe huisgenootje.
En dan is het hier wel heel stil in mijn stalletje. Er zijn nog enkele verparingen gemaakt maar dat is even afwachten of ze opgenomen hebben. Wel weer spannend wat er geboren gaat worden.
Aankomende dinsdag is er jong dierenkeuring van onze club.

.Font color=663333>

18-08-2011
Inmiddels zijn wij net een weekje thuis en alles gaat hier zijn gangetje.
Druk geweest met alle nieuwe foto's te plaatsen zo ook van Tenaga een heel mooi klein voedstertje dat nu haar eerste nestje heeft gekregen. Dit nestje is zeer gelijkmatig met hele mooie kleine oortjes en super in bouw ben hier wel heel erg trots op. Tenaga staat inmiddels bij KOPJE VOEDSTERS en het nestje staat bij TE KOOP....

Ook is er nog 1 voedstertje uit het nestje van Pallani Bumba te reserveren. Patricia is een zeer mooi klein konijntje met korte oortjes......en heeft een mooie warme tint.
Zij mag per direkt verhuizen14-08-2011
Na een lange zomer vakantie van 3,5 week zijn wij weer terug uit Kroatie. Ons vakantie land waar wij elk jaar naar toe gaan.
Jullie kunnen natuurlijk wel voorstellen dat het heerlijk was daar zeker na de berichten dat het in nederland wel heel slecht was qua het weer.

Zoals elk jaar hebben wij een vaste oppas voor onze honden. Hij woont dan ook 3.5 weekjes in ons huis om voor onze honden te zorgen maar natuurlijk ook toezicht te houden op ons stalletje. Hij zorgt er onder andere voor dat al het afval weg gebracht wordt dat uit onze stal komt. Onze honden vinden het altijd toppie als Jan er is hij vindt het heerlijk om vaak met de honden op pad te gaan.

Dan onze konijntjes en caafjes, dit jaar hadden wij een andere oppas dan normaal aangezien het bedrijf dat normaliter op onze konijntjes en caafjes zorgt helaas dit jaar niet kon, dus op zoek gegaan naar een andere oppas, en die hebben wij gevonden, een hele lieve vrouw die het hart op de juiste plek heeft, zij heeft voor alle dieren gezorgt en heeft het toppie gedaan. Ik zou zo zeggen ik had het zelf niet beter kunnen doen gewoon gewelig. Beiden heel erg bedankt voor alles wat jullie tijdens onze vakantie gedaan hebben.
De 2 kleine hondjes en natuurlijk onze papagaai Quendo gaan mee op vakantie. De 2 hondjes van onze kinderen vinden het heerlijk om in de zee te zwemmen... en onze papagaai ja wat zal ik daar van zeggen... hij vindt al de aandacht wat hij krijgt helemaal geweldig. Tja wat wil je ook hij is een echte atractie, wie neemt dan ook zijn papagaai mee op vakantie...


Vandaag zijn er ook nog enkele teddy dwergjes verhuist. Wij wensen de families heel veel knuffel plezier met hun nieuwe aanwinst.....,

Dan zijn er voor en tijdens onze vakantie nog een paar nestjes geboren deze zijn op de site geplaatst. Neem dan ook een kijkje bij kopje TEDDY DWERG TE KOOP.....

.......Het kan zijn dat ik mails niet ontvangen heb aangezien mijn mailbox tijdens onze vakantie vol is gestroom. Mijn excuses hiervoor........29-06-2011

Vandaag is Laya verhuist naar een lieve familie met kinderen. Zij krijgt daar veel ruimte om te spelen en zal daar gekoppelt worden aan een gecastreerd teddy widdertje.
Wij wensen jullie heel veel knuffelplezier en voor Laya nog een lang fijn knuffel leventje..samen met haar nieuwe partner...28-06-2011

Inmiddels is Flower met pensioen. Flower zal haar verdere leventje hier blijven en mag in de grote ren blijven samen met haar half zusje Lady. Deze twee meiden zijn nu al zolang hier en hebben hier altijd voor hele mooie baby's gezorgt. Vandaar dat ik ze niet meer wil verplaatsen en zij hier dus oud mogen worden.

Dit is onze grote ren....Een buiten verblijf in een L-vorm gebouwd met veranda en nachthok.
In het bovenste gedeelte wonen al onze cavia meiden gezellig samen.

03-06-2011
De teddy dwerg is in Nederland zeer in opkomst. En verdient mede daarom ook een plekje op wikipedia.
Geplaatst door Deborah Teddykonijn en Stella (www.yarmidasplace.nl)

 • Wikipedia  30-05-2011
  Met dit warme weer hebben wij extra zorg voor de konijntjes. De hokken worden i.p.v. 1 x per week nu 2 x per week verschoond. Ook de waterflessen extra schoon gemaakt. Hygiene is nu een pre vooral met deze wisseling van temperatuur.
  Ook de moeders worden extra in de gaten gehouden en natuurlijk de baby's omdat de moeders wel veel drinken i.v.m. de melkproduktie moeten wij zorgen dat de waterflessen goed gevuld zijn met schoon water.
  De kleintjes van Pallani en Sahaya doen het super en hebben nu de oogjes open. Ze komen al nieuwsgierig een kijkje nemen als je het hok open doet. Het is dan ook nog steeds een klein wonder zulke kleine hummeltjes die je dan op ziet groeien tot kleine konijntjes.
  Nieuwe foto's komen snel
  Het dochtertje van Flower FIONA is nog vrij, zij komt uit een hele lieve lijn en zeer geschikt als huisgenootje. Zij is mooi klein met een gewicht met 6 weekjes van 378 gram en heeft 4.7 oortjes.Zie teddy dwerg tekoop........ Zij zal opgroeien tot een mooi klein dwergje.  19-05-2011
  Er zijn deze week een aantal konijntjes verhuisd naar hun nieuwe eigenaar. Wij wensen iedereen heel veel knuffelplezier met hun nieuwe aanwinst.
  Wij hopen dat iedereen die een konijntje bij ons heeft gekocht nog vaak van hun laten horen. Wij zijn altijd blij met foto's die de mensen op sturen. Het is namelijk zo dat de konijntjes hier vaak tot 7 a 8 weekjes hier wonen en wij ze dan niet terug zien. Voor ons als fokker is het belangrijk om de konijntjes terug te zien om te kijken hoe ze zijn geworden. Dus bij deze als jullie een mooie foto van jullie konijntje hebben wij houden ons aanbevolen.

  Pandai en Sahaya hebben baby's gekregen. Beide mama's doen het goed.
  Altijd weer spannend wat er straks uit de nestjes zullen kruipen  09-05-2011
  Vandaag zijn Linda Henriette en Manon geweest om hun teddytjes op te halen. Het was super gezellig en we hebben lekker gebabbelt over de konijntjes.... Manon was voor de gezelligheid meegekomen en het was dan ook erg leuk om met haar kennis gemaakt te hebben. Natuurlijk hopen we dat de kleintjes bij hun ook voor mooie jongen gaat zorgen.
  Van de week komen ook de 2 baby's van Flower op de site. Een van beiden zal hier blijven omdat Flower nu met pensioen gaat. Zij en Lady blijven dan ook hier en mogen lekker in de grote ren oud worden.
  Ook zullen Balou en Prommis voor altijd hier blijven. Straks als ze niet meer voor de fok worden ingezet zullen beiden worden gecastreerd. Dit omdat ik niet wil dat wat oudere rammetjes van stal naar stal verhuizen......Zij zullen dan de dames mogen vergezellen in de grote ren.

  Ook is er een nieuw rammetje bij gekomen BUMBA, een super mooi rammetje met mini oortjes en een geweldige bouw. Zoals Bumba is zo willen we in de toekomst qua bouw fokken.


  01-05-2011
  Het wordt een drukke week. Er gaan heel wat baby's verhuizen deze week zo ook Gina het kleine meisje van Malu en Lucky. Zij is vandaag opgr> ehaald. Wij wensen Gina een heel fijn leventje en heel veel knuffel plezier bij haar nieuwe gezinnetje.

  Ook zijn er vandaag weer nieuwe foto's gemaakt deze staan op de site onder Kopje TEDDY DWERG TE KOOP  30-04-2011
  Heute ist Hoppel ausgezogen und er geht in Deutschland wohnen. Hoppel wird dass kleine Freund von den Sohn familien Durscheid im Deutschland. Wir wunschen euch viel spass mit den kleinen Hoppel.  28-04-2011


  Dit is kleine Ferari, 9 weekjes oud en weegt 411 gram oortjes zijn 4.7 cm.
  Ferari is een klein kereltje met een eigen verhaal, hij is namelijk met de fles groot gebracht omdat zijn moeder niet genoeg melk had.
  Nu eet en drinkt hij helemaal zelfstandig en doet het super goed. Hij speelt nu met andere kleine konijntjes in een mooi groot hok waar hij veel lol heeft je ziet hem gewoon lekkere gekke bokkesprongetjes maken. Hij is erg aanhankelijk en super lief en komt altijd als eerste naar je toe voor een knuffel.
  Nu is het tijd dat hij gaat uitvliegen naar een goed huisje waar hij alle liefde kan ontvangen en waar hij lekker geknuffeld kan worden.
  Inmiddels hebben wij een update van Stampertje ontvangen. Met haar gaat het super goed. Een kleine ondeugd die veel los loopt in de kamer maar af en toe ook behoorlijk eigenwijs kan zijn. Wil eigenlijk alleen maar spelen en als ze dan in haar huisje wordt geplaatst gaat ze eerst een tijdje zitten mokken. Maar op schoot zitten bij haar bazinnetje vindt ze heerlijk.
  Stampertje vraagt altijd aandacht en wil graag geknuffeld worden en is altijd in voor een spelletje.
  Saskia bedankt voor deze leuke foto en de leuke verhaaltjes over stampertje

  .

  26-04-2011
  Er staan weer nieuwe foto's op de site van het nestje van Malu en Shari. Het kleine meisje van Shari wordt super mooi, goed in bouw met kleine oortjes zoals wij het graag zien.
  Ook de beharing is super heel erg makkelijk te onderhouden en toch genoeg onderhaar.

  Bij NIEUWE NESTJES staan de foto's van het nestje van Madita.
  Inmiddels zijn onze eerste blauwe kleurdwergjes geboren dit nestje wordt bij deborah grootgebracht.  19-04-2011
  Vandaag een drukke dag geweest. Van bijna alle baby's zijn nieuwe foto's gemaakt. Mijn man is hier de fotograaf en hij maakt dan ook altijd de foto's. Een hele klus en nog best wel moeilijk om goede foto's te maken. Zijn motto is altijd WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET.
  Een foto moet dan ook pure zijn zonder het te bewerken.
  Morgen weer een nieuwe dag en dan maken we nieuwe foto's van de rest van de baby's.  09-04-2011
  Er staan nieuwe nestjes op de site. Ook hebben wij vandaag nieuwe foto's gemaakt van de teddy dwergjes die bij TE KOOP staan.
  Er is nog 1 rammetje vrij en 2 voedstertjes.
  Van de week was het lekker weer om de tuin lekker op te knappen en dan zie je gewoon dat de konijntjes ook toe waren aan een lekker zonnetje. Heerlijk lagen ze te genieten van het warme voorjaars zonnetje

  Inmiiddels heb ik bericht gekregen van Portugal daar zetten ze de lijn teddy dwergjes voort. Inmiddels is hun eerste show geweest en Tortelini heeft daar 98 punten behaald. Gewoon geweldig. Niet te vergelijken met hier omdat in Portugal alles nog opgezet moet worden. Ze kennen daar nl geen shows voor dieren... Vandaar dat zij een Engelse keurmeester hebben uitgenodigd Petra Otto.
  Wij hopen dan ook nog veel te horen hoe het daar verder verloopt.  01-04-2011
  Vandaag nieuwe foto's geplaatst van het nestje van Sahaya. ZIE KOPJE TEDDY DWERG TE KOOP
  OOK ZIJN ER 2 NIEUWE NESTJES GEPLAATST BIJ KOPJE TEDDY DWERG NIEUWE NESTJES.  20-03-2011
  Vandaag even de site aangepast. Onze kleurdwergen staan er op. De blauwe kleurdwergjes doe ik samen met Deborah van Teddy Konijn. Wij hopen op deze manier een mooie start te hebben om een goed fok programma op te starten.
  Namens ons beiden dan ook heel erg bedankt Connie en Henk voor dit mooie koppeltje.

  De Oranje kleurdwerg volgt later aangezien zij nog moet bevallen...

  Inmiddels heb ik van een aantal mensen erg leuke foto's gekregen van hun konijntjes die hier geboren zijn. Heel erg bedankt voor het opsturen. Het is altijd erg leuk om te zien hoe blij de mensen zijn met hun diertjes.
  De foto's zijn te bewonderen onder het kopje THUIS BIJ

  Met alle baby´s en moedertjes gaat het goed. Eerste baby foto´s van het nestje van Sahaya staat bij Teddy dwerg Nieuwe nestjes  16-03-2011
  Er zijn vandaag 2 nieuwe nestjes geboren. County x Champ 5 baby's en Malu x Lucky 2 baby's.  13-03-2011
  Na een lange voorbereiding was het gisteren dan eindelijk zover. Alle konijntjes die gereserveerd waren voor Portugal zouden verhuizen.
  Gisteren morgen dan ook heel vroeg met alle konijntjes naar Schiphol gereden want daar zou de overdracht plaats vinden.

  Even een pitstop bij de MAC en hier vond de overdracht dan plaats.
  Alle stambomen paspoorten werden nagekeken en gecontroleerd. Elk diertje heeft namelijk tato nr. in de oortjes en die moeten overeenkomen met de paspoortjes.

  Aan het einde van de middag is hij met alle konijntjes terug gevlogen naar Portugal.
  Wij hopen dat daar dan ook dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan een mooie start met de fokkerij van Teddy Dwergjes in Portugal.


  Na een voldane en drukke dag zijn wij nog even naar Tineke (Shunshine Teddys) geweest, ook Deborah van Teddy Konijn was daar aanwezig. Lekker even bijgekletst onder het genot van een kopje koffie en na die tijd een lekkere piza. Was weer lekker ouderwets en super gezellig. Natuurlijk hebben wij de baby's bewonderd Champ heeft aardig zijn best gedaan.

  Van de week wordt de site ge-update. Omdat ik geen teddy widdertjes meer heb gaan deze van de site af.
  Samen met Deborah van Teddy Konijn heb ik een koppel Blauwe kleurdwergjes gekocht. Wij hopen op deze manier samen een mooie lijn op te bouwen. Ook de Oranje kleurdwergen zijn onze favoriet zo onze voedster zal dan ook geplaatst worden. Hopenlijk is zij zwanger want zij is gedekt bij de fokker. Uittel datum zal zijn 21 maart dus spannend.
  INTUSSEN IS ER OOK WEER EEN NESTJE TEDDY DWERGJES GEBOREN VAN SAHAYA X LUCKY....Zogauw de diertjes groot genoeg zijn komen deze bij te koop te staan.  10-02-2011
  Vandaag bij Lukas in duitsland geweest om kleine Gigelo op te halen. Een super mooi klein wit teddy dwergje met een hele mooie achterhand en super kleine oortjes.
  Gigelo is vandaag naar Deborah verhuist hij gaat daar voorlopig in huis wonen om lekker op te groeien. Later zal hij dan ook in gezet worden in onze teddy fok.
  Lukas super bedankt voor dit mooie kleine manneke. Ook zal ik nog een keer naar Lukas gaan zo over 2 a 3 weekjes met 2 van mijn teddy voedstertjes, deze zullen dan gedekt worden door een ram van Lukas om mijn oranje lijn verder uit te breiden. Lukas heeft dan recht op een van de konijntjes uit deze nestjes.  31-01-2010
  Inmiddels zijn er een aantal teddy dwergjes weer verhuist naar hun nieuwe baasjes. Wij wensen iedereen heel veel knuffel plezier met hun nieuwe aanwinst.

  Ook zijn er 2 nieuwe nestjes geboren. Girly is bevallen van een 2 ling van Balou en Tata is bevallen van een 3 ling vader van dit nestje is onze Prommis.. De foto's van deze baby's komen op de site als ze 3 a 4 weekjes oud zjn. Reserveren is dan mogelijk.  25-01-2010
  Afgelopen zondag heb ik 2 mooie ORANJE KLEURDWERGJES gekocht deze komen mijn stalletje versterken. Ik vind de oranje kleurdwerg super en hoop binnen kort mijn eerste nestje te fokken. Foto van deze twee mooierts binnen kort.

  Ook staan de eerste fotos van de nieuwe nestjes Teddy Dwerg nu op de site zie TE KOOP.

  17-01-2010
  Afgelopen zaterdag was het een geweldige leuke dag samen met Deborah (Teddykonijn) en Tineke van (Sunshine Teddys) bij Tina (Tinas Traumteddys) geweest in duitsland. Tina had voor ons een fokkersdag geregeld om samen eens lekker te kletsen over onze teddy dwergjes. Aanwezig waren ook Kerstin ( Kerstins Wackelnasen ), Sonja ( Scholvener Rasselbande ) , Nicole ( Nicoles Knuddelzwerge ) Michaela (Moonlight Teddys) , Alexandra (Munsteraner Ninchen). Al met al een gezellige dag. Tina bedankt dat je dit voor ons wilde organiseren.
  Wij hopen dat de volgende fokkers ontmoeting hier in Nederland zal zijn.
  Van Kerstin heb ik een heel mooi voedstertje overgenomen Daylight is haar naam. Binnen kort foto's. Kersten bedankt voor dit mooie vrouwtje.


  14-01-2010
  Vandaag nieuwe foto's gemaakt van de konijntjes die hier nog even zullen blijven en van het baby'tje van Tami (nieuw voedstertje). Ook is zijn er twee kleintjes van County verhuist, het derde diertje zal hier nog even blijven omdat deze naar Portugal gaat verhuizen.
  De planning is dat ze in de eerste of tweede week van maart naar nederland komen....  05-01-2010
  Iedereen een heel goed en gezond 2011 toegewenst....

  Na een drukke periode met alle feestdagen een update van alles wat hier de laatste tijd is gebeurd.
  Inmiddels zijn er weer konijntjes verhuisd naar hun nieuwe baasjes.... iedereen heel veel plezier met hun nieuwe huisgenootjes.
  Met alle baby's gaat het goed. Huppelen lekker door het hok en genieten van alle aandacht die ze hier krijgen. Alleen het kleintje van Ebony heeft het helaas niet gered ondanks alle zorg die hij heeft gehad. Altijd ontzettend verdrietig, maar helaas waren zijn darmpjes niet goed ontwikkeld en kon hij het vaste voedsel niet aan.
  Ook goed nieuws Makanya is bevallen van een 5 ling en tot nu toe gaat het geweldig goed met moeder en kinderen. Dan is Tami bevallen van een 1 ling, het is haar eerste nestje en ze is dan ook heel trots op haar kleintje. Diva is bevallen van een 2 ling en ook zij doen het goed. Dus al met al weer een hele gezellige periode..
  ER IS NOG 1 RAMMETJE TE RESERVEREN UIT HET NESTJE VAN EBONY

  01-12-2010
  Oh wat is het koud erg koud ook voor de konijntjes... daarom toch besloten om de hokken beter te beschutten tegen de kou...
  Overal hangen nu wollen dekens voor de hokken om enigzins de warmte in de hokken te houden...Tevens een warmte puppy lamp opgehangen zodat het er toch wat warmer is.
  Ook de water flessen bevriezen nu, daarom hangen wij de flessen s'morgens op... en halen ze 'smiddags weer binnen. Aan het einde van de dag nog een keer ophangen en dan weer naar binnen....
  Omdat dit weekeinde een aantal teddys moeten bevallen staan alle kooien nu bij ons in de kamer... dat wordt dus weer een gezellige boel straks met alle kleintjes.....
  Met de kleintjes van County gaat het super, ze is dan ook een geweldige moeder..hebben de oogjes en oortjes nu open en huppelen nu af en toe al door het hok.


  11-11-2010
  De meeste teddy dwerg baby's zijn inmiddiels verhuisd en ik wens iedereen heel veel knuffelplezier.... Ik hoop dat ik weer mooie foto's van hun krijg zodat wij ook kunnen zien hoe ze uitgroeien.
  Wij wensen iedereen heel veel plezier met hun nieuwe knuffel.
  De eerste foto heb ik al binnen van Yvonne zij heeft Rocky een heel mooi klein compact manneke. Yvonne heel veel plezier met hem en ik hoop dat hij bij jouw voor mooie nakomelingen zorgt.

  Inmiddels is er een teddy dwerg rammetje bijgekomen... Damiro staat inmiddels op de site bij Teddy dwerg rammetjes.
  Er zijn nog een paar nestjes in aantocht dus ik hoop weer op mooie nakomelingen.
  Ook staan de eerste baby foto's van de TEDDY WIDDERTJES Teddy widder te koop

  Sahaya is bevallen van een 1 ling vader is Prommis.... maar even afwachten hoe het gaat.  02-10-2010
  Vandaag even nieuwe foto's gemaakt van het Nestje van BELLE EN EBONY. NIEUW NESTJE VAN DIVA STAAT NU OOK BIJ TE KOOP

  22-09-2010
  Het was weer heel gezellig maar vooral ook erg leerzaam op de KLEINDIERENSHOW TE ENSCHEDE.

  Pandai en Kajang op de tafel van de keurmeester. Dit keer werd er erg gelet op de lengte van de rug en de achterhand. Beide dieren zijn nog iets te lang volgens de rasstandaard van de kleurdwerg. Wel had Pandai een hele goede achterhand. Kajang was wat minder in de acherhand kon nog wat gevulder, maar hij had weer een kortere ruglengte. Dus al met al weer een stapje dichter bij om goede dieren te fokken volgens de rasstandaard van de kleurdwerg. De oortjes waren mooi op lengte en de gewichten waren prima.
  Beoordeling algemeen: Het ziet er al met al goed uit EN WEER EEN STAPJE IN DE GOEDE RICHTING maar er is zeker in de bouw nog het een en ander te verbeteren.....
  Volgende show zal zijn volgende maand in GOOR.

  08-09-2010
  Gisteren is er een nieuw nestje TEDDY DWERGJES geboren.... Moeder is onze mooie Ebony, vader is Jason.....
  Ook is er in ons stalletje 8 mooie zilveragouti bonte lunkarya's geboren. De meeste baby's zullen hier blijven......
  Al onze teddy dwerg baby's zijn inmiddels verhuist wij wensen allen dan ook heel veel knuffelplezier.

  16-08-2010
  Deze foto's heb ik ook binnen gekregen. Boef is een lekkere deugeniet met een eigen willetje....
  Maar wandelen lekker aan het riempje doet hij graag. Zie hier de foto's......

  Zo zie je maar als je heel veel doet met jouwn konijntje heb je een vriendje voor het leven...

  15-08-2010
  Deze mooie foto's kreeg ik voor onze vakantie binnen van Dami. Zij heeft kleine Teddy bij ons gekocht. Teddy is een super mooi klein rammetje met een geweldig karaktertje.
  Dami neemt hem over al mee naar toe en zoals jullie kunnen zien heeft hij een mooie stoere outfit... en een stoer onderkomen wat geweldig bij hem past.


  Ook zijn er nieuwe foto's binnen gekomen van Xosa van Celina... Xosa is meegeweest naar centerparks.. en heeft het daar erg naar haar zin gehad..

  Beiden heel erg bedankt voor de leuke foto's. Vooral als het al een tijd geleden is dat mensen hier een konijntje hebben gekocht is het fijn om te weten hoe het gaat met hun...

  Vandaag een drukke dag gehad. Er is nl een nieuw konijntje bij ons komen wonen van Silke uit Voerde.... Silke heel erg bedankt voor dit mooie kleine manneke en voor jouwn gastvrijheid. Deze week zullen wij foto's maken van ons kleine manneke en dan komt hij op de site...

  14-08-2010
  Na een lange zomer vakantie voor zowel de dieren als voor ons zijn wij inmiddels weer thuis... Hier dan ook een update van alles wat hier gebeurt is tijdens de zomerstop en onze vakantie...
  Wij zijn heerlijk in Kroatie geweest met onze kinderen en 2 chihuahua's en onze papagaai (grijze roodstaart).....


  Foto van onze jongste dochter met een van de chihuahua's

  Nu vragen jullie je natuurlijk af hoe wij dat gedaan hebben met de verzorging van al onze dieren thuis.... Nou zonder Jan een vriend van mijn man en een dierenpension kan dit ook niet...
  Jan heel erg bedankt voor het passen op onze drie bearded collies en ons huis. Hij heeft nl 3 weken in ons huis gewoont en voor de honden gezorgt. Bij ons in de buurt vonden ze het allemaal geweldig leuk om te zien. Bij elke wandeling s'morgens s'middags en s' avonds werden de honden een voor een uitgelaten.... 9 keer per dag zagen ze Jan dan ook wandelen met een van onze honden, en als je denkt dat zal wel een kort loopje zijn nou dan hebben jullie het mis..... elke hond kreeg zijn/haar aandacht en er werd heerlijk lang gewandelt natuurlijk wel met een kletspraatje hier en daar op zijn tijd met mensen die ook hun hond aan het uitlaten waren....

  Dan onze konijntjes en caafjes, deze werden verzorgt door een dierenpension uit de buurt. Zij kwamen elke dag om al onze dieren te eten en te drinken te geven...en natuurlijk ook de hokken te verschonen...Elk diertje is dan ook zeer goed verzorgt en geen enkel diertje is ziek geworden ondanks het warme weer de eerste week van onze vakantie en later het vochtige klamme weer...
  Voor de vakantie is COUNTY bevallen van een 4 ling en alle baby's maken het super goed... inmiddels zijn zij bijna 6 weekjes oud (ZIE TEDDY DWERG TE KOOP PAGINA)..
  Zonder al deze goede verzorging thuis hadden wij nooit op vakantie gekund...WIJ WILLEN DAN OOK NAMENS DEZE WEG NOGMAALS JAN EN DIERENPENSION BEDANKEN VOOR ALLE GOEDE ZORGEN...

  Inmiddels zijn de eerste nieuwe verparingen gemaakt en wij hopen dan ook weer op mooie konijntjes... Ook doen wij volgende maand mee aan een jongdieren keuring van onze club.. wij hopen dan ook weer op mooie resultaten....
  13-06-2009
  Bijna alle baby's zijn verhuisd. Nieuwe foto's bij Teddy Dwerg Voedsters/Rammen.
  Alle teddys verdienen nu hun wel verdiende zomer pause.....
  13-05-2009
  Ik heb besloten om toch te minderen met de teddy widdertjes....vandaar dat heel wat voedstertjes weg gaan... Ook ANTARIS STAAT TE KOOP
  Macan is al verkocht samen met Dayang en Yadi. Dan gaat Cahaya na het opvoeden van haar baby's terug naar Jo samen met Palhawati.
  Inmiddels staan de nieuwe foto's van de teddy widder nestjes erop. Ook het nestje van Verginia x Caramel (teddy dwerg) staan op de site. Morgen proberen wij weer nieuwe foto's te maken..

  18-04-2009
  Hier even een indruk van 2 teddy dwerg baby's uit het nestje van Madita. Deze 2 hebben mooie dikke ronde kopjes met een goed neusbeen. Natuurlijk wel even afwachten hoe ze zich verder ontwikkelen.
  Mooi compact van bouw en nekloos.
  Dit is de eerste blik van een nestje waarvan je denkt dat deze mooi uitgroeien.


  Onder het kopje THUIS BIJ nieuwe foto's geplaatst van Simba en Bibi twee konijntjes die uit mijn stalletje komen.
  17-04-2009
  Vandaag is Tina geweest uit duitsland en heeft Kajang voor mij mee gebracht. Wat een mooi rammetje super in bouw en met mooie kleine oortjes.
  Tineke bedankt voor deze super ram. Tina heeft Harley meegenomen een mooi teddy widder rammetje met brede bles en vuuroogjes..
  Beauty Fly is ook verhuisd, Kyenta gaat deze week verhuizen. Dan is een heel mooi teddy widder rammetje hier komen wonen Havanna met witte bles. Arjoh bedankt voor dit mooie kleine rammetje.
  En van de week komt Girly een heel mooi voedstertje in blauw bont met witte oortjes.
  16-04-2009
  De eerste foto's staan erop van de Teddy Widder nestjes. Kijk bij Teddy Widder te koop.

  13-04-2009
  Queeny en Madita zijn bevallen deze week. Beiden hebben het super gedaan. Nu even afwachten hoe ze uitgroeien.
  Indah (Teddy widdertje) is ook bevallen de vader is Berthata.
  Er komt nog een teddy widder nestje en een teddy dwerg nestje daarna hebben wij zomerstop.

  25-03-2009
  Eindelijk weer tijd om de nieuws pagina eens bij te werken. Op het werk erg druk geweest, daarnaast ook nog eens ziekte in onze fam. waar wij zeer druk mee geweest zijn. Onze middelste dochter gaat uitvliegen dus zeer spannend...

  Ons stalletje is bijna helemaal opnieuw ingedeeld en wij zijn bijna klaar. Als alles af is zullen wij er zeker foto's van maken.

  Dan gaan er ook een aanta volwassen dieren weg en komen er nieuwe dieren hier wonen.


  Waaronder dit mooie manneke. Lijkt net een klein buldogje zo mooi in bouw is hij...
  Danke liebe Tina ...

  Nieuw nestje Teddy Widdertjes zijn ook geboren. Kijk maar eens bij Teddy Widder Verparingen

  23-01-2009
  De eerste nestjes van het nieuwe jaar zijn geboren. Laya heeft 3 baby's, Labelle heeft er 1 en Aslinya (teddy widder) is vandaag bevallen van een 6 ling.
  Eind van de week verwacht ik nog enkele teddy dwerg nestjes.
  Dan is er een heel mooi blauw wit hollander rammetje hier komen wonen Teddy Widder Antaris..... Ben super blij met hem en ik hoop dat hij voor mooie nakomelingen gaat zorgen.
  02-01-2009
  Wij wensen iedereen natuurlijk nog een heel gezond en gelukkig 2010 toe.

  Met de kleintjes gaat het goed ondanks dat er bij ons behoorlijk geknalt is met oud en nieuw. Toch hebben ze er weinig last van gehad. Dit was anders bij onze caafjes. die lagen als een torentje boven op elkaar. Echt zielig. Gelukkig hebben wij het inmiddels weer gehad ondanks de gezelligheid. Voor de dieren is het niet zo leuk.
  Inmiddels hebben wij vandaag nieuwe foto's geplaatst op de site.

  21-12-2009
  Ondanks de kou gaat het zeer goed met alle konijntjes. Je zou denken dat ze er last van hebben voor al de kleintjes maar dat is niet zo. Ze vinden het geweldig en kijken hun oogjes uit naar al die kleine sneeuw vlokjes. Wel is het voor ons lastig om de water flessen goed te houden. Nu doen we elke morgen en avond schoon lauw water in de flessen, die laten we een half uurtje hangen. Daarna verzamelen wij alle waterflessen en houden deze binnen. Zo hoef je geen waterflessen te ontdooien en de konijntjes krijgen toch genoeg te drinken. Daarnaast geven wij stukjes wortel daar zit ook voldoende vocht in.
  Inmiddels zijn er ook nieuwe foto's gemaakt van de nestjes. Ook staat er een nieuw nestje teddy dwergjes op. Door familie omstandigheden konden wij helaas niet regel matig de site uploaden.

  13-12-2009
  Dit weekeinde zijn 4 van onze teddy dwergjes gekeurd op de Oneto show in Enschede. Een daarvan heeft ook al meegedaan op de show van Hannover, (geschowd door Nina Dld.) dus ik was wel heel erg benieuwd of de keurmeesters het zelfde over onze konijntjes dachten als daar.  Nou de uitslagen mogen er zijn hoor:


  Gewicht: (10pt te behalen)
  1300 gram 10 punten

  Type/bouw/benen/stelling (20 pt te behalen)
  ZG Type
  AH mag iets gevulder18 punten

  Pels: (20 pt te behalen)
  ZG 18.5 punten

  Kop/oorvorm-structuur/maat: (15 pt te behalen)
  Zg Kop
  G Kop tekening F Oogkleur Totaal 14.5 punten

  Tekening: (15 pt te behalen)
  ZG Lichaamstekening
  Opmerking: Manchetten ontbreken 0 punten

  Kleur: (15 pt te behalen)
  Zg Kleur en onderkleur
  F Oogkleur 14 punten

  Conditie: (5 pt te behalen) F Conditie 5 punten

  Gewicht: (10pt te behalen)
  1050 gram 10 punten

  Type/bouw/benen/stelling (20 pt te behalen)
  F Type
  ZG Kop en Benen18.5 punten

  Pels: (20 pt te behalen)
  ZG 18.5 punten

  Kop/oorvorm-structuur/maat: (15 pt te behalen)
  ZG Kop
  ZG Kop oren en structuur Totaal 14 punten

  Tekening: (15 pt te behalen)
  ZG Kop tekening
  ZG Lichaamstekening
  Opmerking: Manchetten aanwezig 14 punten

  Kleur: (15 pt te behalen)
  ZG Oogkleur
  ZG Kleur
  14 punten

  Conditie: (5 pt te behalen)
  F Conditie 5 punten

  Gewicht: (10pt te behalen)
  950 gram 9 punten

  Type/bouw/benen/stelling (20 pt te behalen)
  F Type en bouw
  ZG Benen18.5 punten

  Pels: (20 pt te behalen)
  ZG 18 punten

  Kop/oorvorm-structuur/maat: (15 pt te behalen)
  ZG Kop tekening
  14 punten

  Tekening: (15 pt te behalen)
  Opmerking: Linker manchet ontbreekt 0 punten

  Kleur: (15 pt te behalen)
  ZG Oogkleur
  ZG Kleur
  14 punten

  Conditie: (5 pt te behalen)
  F Conditie 5 punten  FOTO VOLGT

  Gewicht: (10pt te behalen)
  1025 gram 10 punten

  Type/bouw/benen/stelling (20 pt te behalen)
  F Type en bouw
  ZG Benen18.5 punten

  Pels: (20 pt te behalen)
  ZG 18.5 punten

  Kop/oorvorm-structuur/maat: (15 pt te behalen)
  ZG Kop tekening
  ZG Oren
  14 punten

  Tekening: (15 pt te behalen)
  G Kop tekening en lichaams tekening
  Opmerking: Alles kan wat strakker
  ZG Manchetten 14 punten

  Kleur: (15 pt te behalen)
  Rechter oogkleur foutief (blauw) moet zijn bruin 0 punten

  Conditie: (5 pt te behalen)
  F Conditie 5 punten  AL MET AL EEN SUPER UITSLAG WAAR IK ZEER TROTS OP BEN
  Bouw en Type zit er nu goed in en daar kunnen we verder op voort borduren. Nu nog het kleuren daar zit nog veel werk voor ons in....  06-12-2009
  Vandaag even de nieuwe nestjes van Kyenta en Magnifgue erop gezet. Kijk bij Teddy dwergjes te koop
  Dan het nestje van Picture doet het goed.
  Foto's van dit nestje wordt van de week vernieuwd.
  29-11-2009
  Vandaag even een aantal konijntjes op de foto gezet. Chin Chan een heel mooi klein manneke zoon van Erox.
  Dan nog een klein voedstertje Belle zij is de mooie dochter van Nikita x Balou.
  Kyenta stond er ook nog niet op een mooi voedstertje in Feh hollander. Zij is bevallen van 3 babys. De vader van deze jongen is onze kleine Balou..
  Magnifique is ook bevallen van 3 mooie jongen vader van dit nestje is Meastro

  15-11-2009
  Nu bijna alle konijntjes zijn verhuist naar hun nieuwe baasjes hebben wij hier even rustig de tijd om alle nieuw geboren konijntjes die hier blijven en de nieuwe diertjes die hier zijn komen wonen op de foto te zetten.
  Ook zijn alle hokken winterklaar gemaakt en de konijntjes hebben een extra borstel beurt gekregen.
  Het nestje van Picture en Flower doen het goed

  11-11-2009
  Vandaag zijn er een aantal teddy dwergjes en teddy widders verhuisd. Wij wensen iedereen heel veel plezier met hun mooie dieren en ben natuurlijk heel erg benieuwd naar hun nakomelingen.
  Ook is er een heel mooi teddy widder voedstertje hier komen wonen. Arjoh bedankt voor dit mooie hollander voedstertje. En dan nog een heel klein teddy dwerg rammetje met hele kleine mini oortjes geweldig. Hoop dat hij hier ook voor mooie nakomelingen mag zorgen. Miranda bedankt voor dit mooie rammetje ben er super blij mee.

  07-11-2009
  Afgelopen dagen zijn de meeste teddy dwergjes verhuist. Wij wensen iedereen heel veel knuffel plezier met de kleine teddy dwergjes.
  Mansit is ook verhuist, en Erox woont nu bij Arjoh. Jason is hier komen wonen een heel mooi teddy dwergje met mini oortjes in geel hollander. Hij heeft in Hannover een ZG gekregen. Ik hoop dan ook op mooie nakomelingen van hem.
  Foto van hem volgt nog.
  Inmiddels zijn er ook weer nieuwe nestjes teddy dwerg geboren. Picture x Meastro en Flower x Champ.

  28-10-2009
  Van alle baby teddy dwergjes zijn vandaag nieuwe foto's gemaakt.

  23-10-2009
  Van alle Widder baby's vandaag nieuwe foto's gemaakt zie Teddy widder te koop


  .

  16-10-2009
  Van bijna alle nestjes zijn vandaag nieuwe foto's gemaakt. Kijk bij Teddy widder te koop
  en bij Teddy dwergjes te koop
  Dit zullen een van de laatste nestjes van dit jaar zijn

 • 10-10-2009
  Nestje van Aslinya x Sandocan is online onder Teddy widder te koop

  Nieuwe foto's van het nestje van Labella Teddy Dwerg onderTeddy dwergjes te koop

  Omdat ik een zoon heb aangehouden van Sandocan staat hij TE KOOPTeddy widder rammen


  09-10-2009
  Nestje van Dewiyani x Sandocan (Teddy Widders) staan individueel op de site

  05-10-2009
  Het nestje van Beauty Fly x Erox bij Teddy Dwerg TE KOOP geplaatst.
  Het nestje van Upaya staat bij Teddy Widder TE KOOP

  03-10-2009
  Vandaag heel veel nieuwe foto's gemaakt van alle baby konijntjes. Er staat nu ook een nieuw nestje teddy dwergjes bij TE KOOP.
  Nestje van Beauty Fly moet er nog op maar dat doen we van de week. Nestje van Milka staat bij NIEUWE NESTJES.
  Ook de TEDDY WIDDERTJES probeer ik van de week individueel op de foto te zetten. Eerste nest foto van het nestje van Dewiyani staat wel bij TEDDY WIDDER VERPARINGEN.

  30-09-2009
  De kleuren zijn bekend van het nestje van Dewiyani (Teddy Widder). Kijk bij TEDDY WIDDER VERPARINGEN.

  27-09-2009
  Labelle en Milka zijn inmiddels ook bevallen. In Labelle haar nestje een heel mooi Feh holl. deze houd ik voorlopig even aan. En in Milka's nestje zit een heel mooi Havanna hollandertje super...
  Ook staat er een nieuw rammetje en voedstertje op de site beiden teddy dwergjes.

  De 2 kleine widder dametjes staan nu ook bij TEDDY WIDDER VOEDSTERS. Arjoh bedankt voor deze prachtige meiden.

  Eerste nestfoto van Upaya TEDDY WIDDER staat ook op de site. Het kleine hollandertje blijft.

  26-09-2009
  Vandaag heeft Aslinya 4 Teddy Widder baby's gekregen, vader is Sandocan. Het nestje van Dewiyani gaat super, zitten hele mooie diertjes in waar ik zeker wat van aanhoud.
  Ook Upaya is weer een geweldige moeder heel rustig en vindt eigenlijk alles goed.
  Dan de TEDDY DWERGJES:
  Het nestje van Beauty Fly houd ik voorlopig aan. Hierin zitten 2 hele mooie voedstertjes.
  Kira's nestje staat nu bij de TE KOOP pagina.

  25-09-2009
  Vandaag even de pagina's van de Teddy Widders aangepast. Ook zijn er 2 nieuwe nestjes geboren van Dewiyani en Upaya. Kijk maar bij TEDDY WIDDERS VERPARINGEN.
  24-09-2009
  Mijn site was gekraakt dus ik was gisteren uit de lucht. Nu is alles inmiddels weer hersteld gelukkig. Wie doet nou zo iets....Maar goed gelukkig een goede provider die alles weer snel voor mij in orde heeft gemaakt.
  De nestjes van Lady en Kira staan nu op mijn site onder Teddy Dwergjes TE KOOP en NIEUWE NESTJES.

  17-09-2009
  Krummel en Sytze zijn van de week ook verhuist. Beiden zullen in de toekomst voor de fok worden ingezet. Ben dan ook zeer benieuwd wat de volgende generatie zal worden. Krummel en Sytze hebben beiden een hele mooie bouw met super kleine oortjes.
  Moedertje Queeny vindt het maar niks, ze moet er wel even aan wennen om nu haar huisje helemaal voor haar alleen te hebben. Maar ja met een beetje extra aandacht die ze zich maar al te graag over zich heen laat komen, komt alles wel weer goed.
  Lady's nestje staat inmiddels bij TE KOOP. Super mooi nestje, alle drie hollander maar aangezien ik helemaal gek ben op de abrico hollandertjes zal zeker een van deze mooie rammetjes blijven.
  Ook Kira is bevallen van een 5 ling haar nestje staat bij NIEUWE NESTJES......Kira is een hele rustige moeder en maakt zich eigenlijk nooit ergens druk om. Haar baby's zijn mooi rond en doorvoed.
  Laya's baby heeft het helaas niet gered erg jammer maar ja we gaan het gewoon nog een keer proberen.

  08-09-2009
  Laya ons kleine teddy dwerg meiske heeft gisteren 3 baby's gekregen. Ketchup Jr. is de vader. Helaas zijn er 2 overleden. De 3e doet het prima.
  Laya is een heel zachtaardig voedstertje en vindt meestal alles goed. Zij heeft het vriendelijke karakter geerft van haar moeder Lady.
  Lady is vandaag bevallen van 4 baby's. De vader is Balou. Ook deze baby's doen het prima en moeder heeft ook een mooi nestje gebouwd. Uiit deze combi zou ik heel graag een baby willen aanhouden. Eerst maar even kijken wat het wordt.

  30-08-2009
  Gisteren zijn Lana Muchacha en Boes verhuist, 2 Teddy dwergjes. Moeder Queeny vond het niet zo leuk, en keek de twee kleintjes na toen ik ze uit het hok haalde. Queeny is dan ook een super lieve moeder.
  Lana en Boes heel veel knuffel plezier.
  ook is er een nieuw teddy dwerg voedstertje op de site geplaatst uit mijn eigen fok. MAGNIFIQUE is haar naam.

  28-08-2009
  Onze lieve Champ staat nu ook op de site. Een mooi klein compact wit rammetje met iets abrico aan een oortje. Champ is een heel makkelijk lief manneke die altijd direkt naar je toe komt om aangehaald te worden. Knuffelen doet hij dan ook het aller liefst.

  26-08-2009
  Chelsey is vandaag 1 jaar geworden. Een hele mooie kleine dame die bij Rosalie woont.

  Ze weegt 1180 gram en is heel erg lief maar ook heel erg nieuwgierig.
  Rosalie bedankt voor de mooie foto en nog heel veel knuffel jaartjes met Chelsey.

  Ook hebben wij vandaag 2 nieuwe rammetjes op de foto gezet. Mojito een inni mini man met hele mooie kleine oortjes en Ketchup Jr. een hele mooie zoon van Ketchup. Hij heeft de zelfde bouw als Ketchup en Balou (ook een zoon van Ketchup). Nina bedankt voor Mojito.
  Nu nog 2 nieuwe rammetjes die moeten ook nog op de foto. Champ en Mansit deze zullen deze week nog op de site verschijnen.
  Daarnaast moeten ook nog een aantal voedstertjes op de site geplaatst worden
  In september worden er weer nieuwe nestjes verwacht.

  18-08-2009
  Vandaag zijn alle kleine konijntjes getatoeeerd, weer altijd een hele happening.....
  Ook is een teddy dwerg rammetje en een teddy dwerg voedstertje verhuisd. Beiden veel knuffel plezier bij jullie nieuwe gezinnetje. Alle konijntjes uit het nestje van Queeny zijn inmiddels gereserveerd maar moeten nog wel even bij hun moeder blijven. Ze doen het alle 4 harstikke goed en spelen al lekker in hun hok. Moeder wordt er af en toe wel honds dol van maar vindt toch heel veel goed.
  Vanaf begin volgende maand verwachten wij weer nieuwe nestjes. Ik hoop dat er weer mooi gebouwde konijntjes worden geboren.

  08-08-2009
  Even vandaag nieuwe foto's gemaakt van mijn nieuwe rammetje Maestro (teddy dwerg). Ook van Balou is een niewe foto gemaakt. Ben heel blij dat Balou in mijn stalletje zit.
  Maestro is een heel mooi kompact rammetje met kleine oortjes. Ook heeft hij blauwe oogjes.

  07-08-2009
  Eindelijk weer een beginnetje gemaakt om de site weer up te loaden. Wij waren hier aan het verbouwen.Nu bijna alles klaar op een paar kleine afwerkdingetjes na.
  Het nestje van Queeny staat bij te koop.
  Van het weekeinde komen de nieuwe diertjes die ik aangeschaft heb en die hier geboren zijn op de site

  11-07-2009
  Queeny is van Armani bevallen. Een zeer mooi klein rammetje met blauwe oogjes. Armani woont nu in Friesland. Armani heb ik overgenomen van Hilda, maar omdat hij uit de zelfde lijn komt als mijn Lady heb ik toch besloten hem te verkopen.

  10-07-2009
  De foto's van het nestje van Nooki x Milky Way zijn vernieuwd. Beide diertjes zijn zeer kort gebouwd vooral het mannetje is heel mooi kort met bijna geen nek.Zeer geschikt voor de fok. Het voedstertje is abrico met havanna. Beiden zijn hollandertjes. Zij mogen per direkt ons stalletje verlaten.
  Dan zijn er nog 2 rammetjes te koop uit het nestje van Kira. 1 Rammetje is een knuffelkonijntje hij mag dan ook voor wat minder weg. Het andere rammetje is echt een heel klein fok rammetje met mini oortjes super in bouw.

  09-07-2009
  Vandaag zijn er 3 konijntjes verhuisd. Wij hopen dat alle drie konijntjes een goed huisje hebben gekregen en wij wensen hun veel knuffelplezier.
  Ook gaan er 2 LUnkarya's (cavia's) naar Denemarken. Wij wensen hun een hele goede reis.

  Er zijn uit het nestje van Nooki x Milky Way nog 2 konijntjes te reserveren, 1 rammetje en 1 voedstertje
  Uit het nestje van Kira x Balou nog een rammetje

  08-07-2009
  Er zijn nog enkele teddy dwergjes te koop. Deze waren gereserveerd maar niet opgehaald. Jammer want er ziiten 2 hele mooie rammejtes tussen die zeer geschikt zijn voor de fok.Ook een klein voedstertje is nog vrij. Ook zij is zeer geschikt voor de fok en ook nog havanna draagster.
  Omdat ik nieuwe rammetjes heb aangekocht en toch een selectie moet maken is Milky Way ook te koop.


  04-07-2009
  Nog 2 rammejtes en 2 voedstertjes van de teddy dwergjes te reserveren........
  2 Voedstertjes en 1 rammetje mogen per direkt verhuizen 1 Rammetje en 1 Voedstertje mogen volgende week verhuizen KIJK BIJ TEDDY DWERG TE KOOP.......
  02-07-2009
  Omdat ik pas geopereerd ben kon ik niet de site uploaden. Nu gaat het gelukkig weer een stukje beter en kon ik de site weer bijwerken. Helaas nog geen nieuwe foto's. Zo gauw ik weer kan lopen en mij nog wat beter voel komen er nieuwe foto's van het widder nestje en van de teddys die nog te reserveren zijn.
  Door het niet nakomen van een afspraak zijn er meerdere teddy's die weer vrij zijn gekomen. Ik heb er lang over nagedacht, maar het is niet langer verantwoord om de teddy's die weer vrij zijn gekomen toch naar deze persoon te laten verhuizen.
  De teddy dwergjes die vrij zijn gekomen mogen daarom per direkt verhuizen.

  14-06-2009
  Van de week zijn er heel veel widdertjes opgehaald. Wij wensen iedereen heel veel plezier met hun jonge widdertje(s).

  08-06-2009
  De eerste foto's van het widder nestje staat op de site. Kijk bij TE KOOP.

  07-06-2009
  Vandaag is Ketchup verhuist naar Belgie (Ira's Nijntjes). Ira ketchup krijgt bij jouw een luxe leventje, ik hoop dat hij ook bij jouw voor geweldige jongen zal zorgen. Ketchup ga het goed mijn kleine manneke.
  Vandaag ook even de site weer een beetje op geload. Alle foto's van de teddy widdertjes zijn ververst. Morgen komt het nieuwe nestje van Katima op de site.

  02-06-2009
  Vandaag even de balans op gemaakt en na lang wikken en wegen toch een aantal volwassen voedsters te koop aangeboden en 1 volwassen rammetje.
  Er komt nl een aantal diertjes uit Duitsland onze stal versterken vandaar mijn keuze. .
  Kyenta is mijn stalletje komen versterken. Een prachtig feh hollander voedstertje met mini oortjes en een super bouw. Sytske bedankt voor deze geweldige mooie dame.

  25-05-2009
  De eerste foto's van de baby's van Picture zijn online. Het voedstertje blijft voorlopig. PICTURE STAAT TE KOOP.
  Takima is bevallen van een 10 ling. Een zeer groot nest, helaas hebben 4 het niet gehaald.Sandocan is de vader. In dit nestje zitten hollandertjes, geel met havanna vlekjes, waarschijnlijk havanna siam en 1 havanna rammetje.
  Voor de rest doen de baby's het allen geweldig goed.

  17-05-2009
  Het kleine witte teddy widder voedstertje is vandaag verhuisd. Nieuwe foto's gemaakt van het nestje van Upaya en Dancing. Met alle konijntjes gaat het goed groeien als kool.
  15-05-2009
  Pcture is bevallen van een tweeling vader is Ketchup.

  10-05-2009
  Vandaag even alle foto's gemaakt van de TEDDY WIDDER BABY'S. KIJK BIJ TEDDY WIDDERS TE KOOP.

  09-05-2009
  Vandaag een hele drukke dag geweest,. Eerst naar Rotterdam om daar een aantal konijntjes afteleveren bij Gonnie en haar Kids. Wat waren ze blij. Alle konijntjes krijgen een eigen kooi in de woonkamer en mogen lekker om ste buurte los lopen in een rennetje. Alle konijntjes en natuurlijk hun baasjes wensen wij een heel fijn leventje samen.
  Toen naar Amsterdam (schiphol) daar zou Manuel met het vliegtuig aankomen uit Portugal om zijn Teddys in ontvangst te nemen.
  Wij zijn toen direkt door gereden naar een rustig restaurantje buiten amsterdam.
  Daar aangekomen hebben wij samen de teddy'tjes bekeken. Manuel was zeer blij met zijn nieuwe aanwinsten, vooral om dat hij de eerste teddy fokker gaat worden in Portugal.


  Hier de Paspoortjes en Stambomen bekeken


  Tegen 16.30 weer terug naar schiphol waar de overdracht plaats vond.


  En hier dan het uiteindelijke vertrek.

  Al met al een zeer lange dag maar zeker de moeite waard geweest.
  26-04-2009
  Hoera 2 TEDDY WIDDER nestjes geboren. Vandaag even nieuwe foto's van enkele nestjes gemaakt. Ook staat Macan nu bij de teddy widder rammetjes.
  Gisteren is Doedel en Bambino verhuist. Cindy heel veel plezier met ze.

  22-04-2009
  Het was vandaag een gezellige drukte bij ons. De dierenarts is geweest om de konijntjes in te enten voor Myxamotose en RHD. Ook hulde en tjitske hebben de konijntjes van hun hier laten in enten. De meeste konintjes van ons zijn nu ge entt behalve de voedstertjes die zwanger zijn of die nog baby's moeten verzorgen.
  Ik heb op de site gezet welke nog moeten en welke nu ingeent zijn. Over 2 maanden volgt een her enting.
  OP DIT MOMENT IS NOG EEN KLEIN TEDDY DWERG VOEDSTERTJE VRIJ

  13-04-2009
  Vandaag even nieuwe foto's gemaakt van het nestje van Lady. Laya staat nu ook bij de voedsters. Ook een foto van Gentle staat nu bij de voedsters.
  Beide voedstertjes hebben hele mooi korte oortjes. Ben dan ook super blij dat ze in mijn stalletje zijn geboren.
  Met de baby's van Kira gaat het super, binnenkort komen de foto's bij nieuwe nestjes.

  09-04-2009
  Vandaag is Teddy en Dandy verhuist. Beiden heel veel knuffelplezier.
  Vandaag is Kira bevallen van een 4 ling. Kira is van Ron en zij is gedekt door Balou. Zo op het oog zijn het mooie compacte diertjes. Kira woont op dit moment even bij mij tot dat zij haar baby's grootgebracht heeft daarna mag zij weer terug naar Ron.

  07-04-2009
  Inmidddels zijn er weer een aantal teddy dwergjes en widdertjes getatoeëerd. Met alle konijntjes gaat het goed. Ook zijn er wat teddy dwergjes en widdertjes opnieuw op de foto gezet. Het nieuwe hok is klaar en inmiddels ook gebeitst.

  22 APRIL WORDEN BIJ ONS HILDA EN TJITSKE ALLE KONIJNTJES GEENT VOOR MYXOMATOSE EN VHS

  27-03-2009
  Foto's van het nestje van Lady gemaakt.
  Eerste foto van het nestje van Beauty Fly is online Kijk bij NIEUWE NESTJES

  26-03-2009
  Labelle is gisteren bevallen van een 3 ling, 1 is er heel klein, ben benieuwd. Voor de rest doen de baby's het goed.
  Nieuwe foto's van de baby van Nookie en de 3 kleintjes van Quency.

  22-03-2009
  Beauty Fly is gisteren bevallen 3 kleine baby'tjes. vader is Mr. Nielson. Beauty Fly heeft het super gedaan.
  Vandaag even nieuwe foto's gemaakt van de kleine widdertjes. Ook zijn enkele foto's ververst van de volwassen widdertjes. Upaya staat nu ook op de site.

  15-03-2009
  Vandaag even een aantal nieuwe foto's op de site gezet. De nestjes van Lady, Picture, Queeny en Quency zijn vernieuwd.
  Met alle konijntjes gaat het goed, alleen scarlett blijft wat achter in groei zij krijgt nu extra konijnenmelk.
  Alle konijntjes zijn nu gereserveerd. Ik hoop op nieuwe nestjes eind van de maand.

  06-03-2009
  Vandaag hebben wij de Widdertjes even op de site gezet. Ook het nestje van Lady staat nu op de site.
  Er is uit het nestje van Lady x Mr. Nielson nog 1 hollander voedstertje en 1 wit rammetje vrij.

  05-03-2009
  Door persoonlijke omstandigheden kon ik helaas de laaste tijd de site niet updaten. Vandaag zijn wij begonnen met foto's maken van de nestjes van Quency en Nookie, deze staan nu bij TE KOOP.
  Morgen komen de foto's van de widdertjes en het nestje van Lady op de site.
  Inmiddels is Prommis verhuisd. Nikkie veel plezier met Prommis.
  Doedel mijn rhon teddy widdertje gaat ook verhuizen hij gaat naar Belgie samen met een teddy dwergje uit het nestje van Queeny x Erox.
  24-02-2009
  De eerste foto van het nestje van Quency is online.
  Er is een widdertje buiten het nestje gekomen deze is helaas onderkoelt en gestorven snik.
  Het kleine havanna hollandertje van Nookie en Milky Way dioet het prima. Dit konijntje wordt geobserveerd.
  De kleintjes van Lady doen het super. Lady is dan ook een geweldige moeder.

  21-02-2009
  Hoera Lady is bevallen van Mr. Nielson. Maar liefst 5 baby's. Er zit in ieder geval een havanna/hollander bont diertje tussen lach,lach. 18-02-2009
  Vanmorgen is Nookie bevallen van een tweeling, helaas is er 1 dood geboren, de ander is een havanna hollandertje.
  Inplaats van 6 widder baby's van Dewiyani zijn het er toch 5, 1 baby'tje doet het niet zo goed ben beneuwd of die het haalt.
  Omdat Nookie er maar 1 heeft en Dewiyani 5 heb ik 2 widdertjes overgelegd naar het nestje van Nookie.
  De baby's van Quency doen het super goed, ze zijn mooi compact met mooie kleine oortjes

  15-02-2009
  Nog meer VALENTIJN kindjes zijn geboren. Gisteren avond vlak voor 12 uur s'avonds is Dewiyani bevallen van 6 baby's. Ondanks de drukte van het feest van mijn dochter en al het lawaai heeft ze netjes alle 6 in het nestje gelegt super. Toen ik vanmorgen bij haar ging kijken waren alle baby's netjes gevoed.
  Ook de baby's van Quency waren goed rond.

  14-02-2009
  Hoera, VALENTIJNS kindjes zijn geboren. Quency heeft van Milky Way 3 baby's in het nestje liggen. Ze zijn om 14.05 geboren.

  Zo te zien hebben ze een hele mooie bouw en kleine oortjes.

  13-02-2009
  Eindelijk weer internet en telefoon. Inmiddels is onze telefoon er 2 maanden uitgeweest door een coderings fout bij TELE2. Internet is er 2 weken uitgeweest door een z.g.n. storingsfout in enschede. Je werd van het kastje naar de muur gestuurd. Nu eindelijk weer alles inorde.

  Gisteren is onze middelste dochter 18 jaar geworden een hele mijllpaal weer. Groot feest en heel gezellig. Van het weekeinde komt er nog een groot feest met familiy en vrienden

  Vandaag dan ook direkt nieuwe foto's geplaatst van de nestjes van Picture en Queeny.
  Quency is drachtig en is al druk bezig om een mooi nestje te bouwen.
  Dewiyani is nu ook druk met een mooi werkstuk. Ben benieuwd wat beide nestjes gaan worden.
  25-01-2009
  Nieuwe foto's gemaakt van de nestjes van Queeny en Picture.

  18-01-2009
  Vandaag even de nieuwe foto's erop gezet van de nestjes van Picture en Queeny. 1 baby'tje van Queeny blijft iets achter in groei. Dit konijntje heb ik overgelegt naar het nestje van Picture. Voor de rest doet alles het hier goed.

  09-01-2009
  Op 5 januari zijn de baby's van Picture geboren. Het is toch een klein wonder als je ze ziet geboren worden. Picture staat binnen en om 8.45 kwam de eerste baby, de 2 anderen volgden snel.
  Picture is een geweldigie moeder en allen hebben steeds een dik buikje.
  Queeny doet het ook goed, ook haar baby's doen het super goed.Van beiden is het een zeer constant nestje. Zo als het er nu uitziiet zullen wij een kleintje houden uit het nestje van Queeny.
  KIJK BIJ Nieuwe Nestjes.


  05-01-2009
  Gisteren zijn de baby's van Queeny geboren. Queeny voelde zich niet erg lekker, ik heb haar voor de zekerheid Nutrilon Soya melk gegeven, dit tegen calcium tekort.
  Het lijkt erop dat ze zich weer wat beter voelt, ook is ze weer aan het eten. De baby's heb ik voor de eerste keer even aangelegt. Nu liggen ze lekker in hun warme nestje met een dikke buik. Morgen verwacht ik dat Queeny het zelf verder kan.
 • Picture heeft inmiddels ook haar geplukt en in een mega groot nest gelegt haar baby's verwacht ik vandaag en anders morgen.

  03-01-2009
  Omdat de waterflessen steeds bevriezen en de konijntjes toch dorst hebben krijgen ze hier extra wortel en andijvie, deze wel eerst op kamer temperatuur gebracht.
 • Ook weer een aantal van onze Teddy dwerg voedstertjes opnieuw op de foto gezet.
 • Queeny is inmiddels ook begonnen met een nest te bouwen ben super benieuwd wat zij gaat geven. Ik hoop dat alles goed gaat.

  02-01-2009
  Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en wij hebben inmiddels een aantal van onze konijntjes opnieuw op de foto gezet. Morgen volgt de rest.
 • Zoals het er nu uitziet zal er in dit weekeinde een aantal baby's geboren worden, Picture is aardig in de weer en heeft een mega groot nest gebouwd, bij Queeny heb ik baby's gevoeld maar zij maakt nog geen aanstalte om een nestje te bouwen. Nu maar hopen dat alles goed gaat.
  29-12-2008

  YARMIDASPLACE WENST IEDEREEN EEN HELE GOEDE JAAR WISSELING.

 • Het lijkt erop dat Queeny heeft opgenomen van Erox, als alles mee blijft zitten worden de baby's verwacht rondom 5 januari 2009.


  27-12-2008

 • Afgelopen zaterdag zijn Lillifee en Xavier verhuist naar Henriette, ook even haar nieuwe hokken bewonderd en de 2 kleine widdertjes. Het was weer super gezellig.
  Wij wensen Henriette veel plezier met de konijntjes en dat ze maar mooie jongen mogen krijgen. Ook even naar Sharelle gekeken, wat een mooi konijntje wordt dat, ik hoop dat ik nog een keer zo'n konijntje mag fokken.
 • Drake en Josh zijn ook opgehaald, wij wensen ook hun heel veel plezier met hun konijntjes.

  23-12-2008

 • VOOR EEN FOKKERS VRIENDIN NOG 2 TEDDY DWERG VOEDSTERTJES TE RESERVEREN. MOGEN RONDOM DE KERSTDAGEN VERHUIZEN. 1 DRIEKLEUR HOLLANDERTJE EN 1 DRIEKLEUR HALF HOLLANDERTJE. VRAAG NAAR DE WEBSITE.

 • Inmiddels zijn de widdertjes opgehaald behalve Xavier nog niet hij blijft de kerstdagen nog hier.
 • Upaya is inmiddels ook aangekomen en vermaakt zich al goed.

  09-12-2008
 • Voor een fokkers vriendin zijn er nog 3 voedstertjes en 1 rammetje te reserveren, ze zijn geboren op 06 december 2008. Teddy dwergjes te koop

  07-12-2008
 • Nieuwe foto's gemaakt van de twee voedstertjes van Beauty Fly. Ook hebben wij de foto's vernieuwd van Erox en Ketchup de 2 teddy dwerg stamvadertjes. Deze week verversen wij nog meer foto's.  27-11-2008
 • 3 Widderjes zijn vandaag verhuist. Beauty Fly's baby's zijn vandaag vrijgegeven beiden zijn voedstertjes. Zie Teddy dwergjes te koop


  Binnenkort in mijn stalletje een heel mooi wit widder meisje zij gaat UPAYA heten. Upaya betekend in het maleis "Middel om doel te bereiken".

  16-11-2008
 • Even vandaag nieuwe foto's gemaakt van het nestje van Dancing. Nog 2 rammetjes uit dit nestje zijn te reserveren. Kijk bij Teddy widder te koop
  De eerste foto's van het nestje van Beauty Fly zijn nu ook online. Kijk bij Nieuwe Nestjes

  14-11-2008
 • Eigenlijk niet zo veel nieuws, de teddy widder baby's doen het goed. Van allen hangen de oortjes bijna en ze zijn nog maar 4.5 weken oud super. De oortjes van het kleine japanner rammetje zijn als eerste gevallen.
  Met de baby's van Beauty Fly gaat het ook super. Probeer zondag foto's te maken, op dit moment laat ik ze zoveel mogelijk met rust, ze liggen dan ook zo lekker warm in het grote nest vwat Beauty Fly heeft gemaakt. Super moeder hoor.
  Vandaag ook de tatoeëerder geweest, en hij heeft een aantal konijntjes weer van nummers voorzien.

  08-11-2008
 • Vandaag even de nieuwe teddy dwergjes en widdertjes er op gezet.
  Het teddy widdertje uit het nestje van Senai x Sandocan blijft hier. Zijn naam is Sinyo Coklat dat betekent in het maleis chocolade jongen. Mijn roots ligt in Indonesie en ik vond dat wel een mooi thema voor mijn widdertjes.